+ Konuyu Yanıtla
1 den 2´e kadar toplam 2 ileti bulundu.

Konu: Saadet zincirine benzeyen Network Marketing (Qnet)

Saadet zincirine benzeyen Network Marketing (Qnet) Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Aug 2010
    Nerede
    Ankara
    İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Saadet zincirine benzeyen Network Marketing (Qnet)

    Öncelikle S.a
    1-2 Haftadır Bu İşin Araştırmasındayım. İş Yerinde arkadaş geldi bize qnet diye bir şey önerdi bi ürün alıyorsun o ürünü 2 kişiye aldırdıyorsun.sonra sana 290 milyon para yatıyor filan vs dedi.bi gidelim bakalım dedim gittim orda tanıtım yaptılar yalnız araştırma içerisindeyim 1-2 haftadir araştırmaktayım internette araştırdım çoğu kişi dolandırıcılık vs diyor kimisi çok iyi filan diyor.
    Öncelikle bu işte dolandırıcılık filan sezmiyorum gözümün önünde bizim arkadaş parayi aldı.iş yerinden 2-3 kişi girdi onlarda araştırma yaptılar tabiki.
    yalnız şimdi benim anlamadığım olay şu Oraya Gittiğimde 365 tl gibi bi rakam yatıyor bunu devlet vergi kesiyor eline gelen maaş 290 tl dediler filan filan.
    bunu pedere anlattım peder 40 yıl önce vardi bu olay dedi hepsini içeri tıktılar filan dediler yalnız dedim bu saat zinciri değil maviyi pempeye çevirmişler filan dedi.
    aklıma bi soru takıldı bu adam ürünü satiyor tamam evraklar vs var.yalnız para veriyor.ve denilene göre 365 tl yatıyor 290 tl geliyor devlet vergi kesiyor diyorlar.
    peki vergiyi kestiğine dair kanıtı nerden bulabiliriz ? veya kesiyor ama ne olarak kesiyor.bu yapılan iş yasal mı ? yoksa yasak mı bu olayın içinden çıkamadım.yani aslında girmeyi düşünmüyorum ama girsek bile bi şikayetten dolayı hepimizi içeri sokarlar mı ? yani ?



    Hukuki NET Güncel Haber

    Saadet zincirine benzeyen Network Marketing (Qnet) konulu yargıtay kararı ara
    Saadet zincirine benzeyen Network Marketing (Qnet) konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2009
    Nerede
    Kocaeli
    İletiler
    8.997
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Saadet zincirine benziyen Netwok Marketing(Qnet)

    Bahsedilen ürün nedir ve benzer ürünü bu network dışında kaça alıyorsunuz?
    Bildiğim tüm networklerde ürünler aşırı derecede pahalıdır ya da alacak olanın ihtiyacı olmayan şeylerdir. O ürüne ihtiyacı olduğuna ikna edilir insanlar. Yahur temel ihtiyaçlardandır ama benzerlerinin daha doğrusu olması gereken fiyatın çok üzerinde fiyatlara satılırlar. Bir başkasında da işe yaramayan şeyler "ürün" diye verilir.
    Örneğin X networkte, ürünler, insanların ihtiyacı olan şeylerdir ve piyasada bulabileceğiniz en iyisinden bile kalitelidir. Örneğin piyasadaki en kaliteli ürün "100" değerinde ve 100 liraya satılırken bu "150" değerinde, yani ondan daha kalitelidir, 150 liraya satılmadılır. ama 300 liraya satılır.
    Örneğin Y networkte, insanın normalde ihtiyacı olmayan bir şey sanki en temel ihtiyaçmış gibi lanse edilerek satılır. Üstelik satanlara yani network üyelerine de bunları kullanmaları gerektiği söylenir.
    Örneğin Z networkte, alanın işe yaramayacak, maddi değeri sıfır olan bir şey satılır. Örneğin bir e-kitap 1000 liraya satılır.

    Bunların hiçbirisi tüm üyelere kazandıramaz. Kimi üyeler kaybeder, kimi üyeler az/çok kazanır ama kurucu ihya olur. Tümünde böyledir.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

qnet dolandırıcılığı

qnet forum

qnet haberleri 2014

qnet mahkeme sonucuqnet network marketingku net pazarlamaqnet dolandırıcılığı 2015q network marketingQnet saadet zinciriqnet networknetwork marketing qnetqnet dolandırıcılığı 2014qnet yasal mıhttp:www.hukuki.netshowthread.php109046-Saadet-zincirine-benzeyen-Network-Marketing-Qnetsaadet zinciri qnetqnet nedirqnet haberleriqnet 2014qnet nedir 2014qnet marketingqnet üyelik iptaliqnet ankaraquestnet network marketingqnet dolandiriciligiqnet 2014 haberleri
Forum

Benzer Konular :

  1. [Limited şirketler] Network Marketing Şirketi Kurmak
    Merhaba , biz 3 üniversite öğrencisi Network marketing şirketi kurmak istiyoruz. Ltd olarak . Hayali ürünümüz yok . 5 ürünümüz var ve biz bu 5...
    Yazan: Mryaldiz Forum: Ticaret Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 30-01-2021, 15:35:23
  2. E-Projemiz ve Network marketing, önerileriniz?
    Merhaba değerli hukiki.net sakinleri, Araştırdım lakin istediğim bilgiye ulaşamadım o yüzden konu açma mecburiyetinde kaldım. Öncelikle belirtmek...
    Yazan: webmaster10 Forum: Ticaret Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 16-11-2012, 21:40:19
  3. Network Marketing
    Arkadaşlar network marketing olayının yasal olduğu yönünde birşeyler duydum doğru mudur ? Bu sistemle çalışan QuestNet in bir çok ülkeyi dolandırdığı...
    Yazan: diabloo Forum: Bilişim Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 01-04-2010, 19:21:44
  4. Network marketing
    Merhabalar.. Bir arkadaşım bana quest.net diye bir iş olduğunu network marketing sisteminde çalışıldığını anlattı ve yasal olduğunu söyledi.Netwokr...
    Yazan: wildmare Forum: Diğer Hukuki Sorular
    Yanıt: 0
    Son İleti: 31-03-2010, 23:36:47
  5. Network marketing yasal mı?
    network marketing pazarlama şeklini kullanarak para kazanmanın yasal olduğuna dair bir madde var mı arkadaşlar?
    Yazan: proon Forum: Ticaret Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 07-11-2008, 21:28:10

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.