+ Konuyu Yanıtla
1 den 6´e kadar toplam 6 ileti bulundu.

Konu: Sözlü sınav da adam kayırmaca

Sözlü sınav da adam kayırmaca Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Mar 2015
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Sözlü sınav da adam kayırmaca

    merhaba hukukcu arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyaçım var.
    ADALET BAKANLIĞI ZABIT KATİBİ ALIMLARINA KATILDIM KLAVYE SINAVI SONUCUNDA 10. OLDUM BU GÜN MÜLAKATA VARDI ADLİ SİCİM KAYDIM SABIKAM OLMAMASINA RAĞMEN KOMİSYON 4 YIL ÖNCE ALMIŞ OLDUĞUM HARAKET VE TEHDİT SUÇLARINDAN VERİLEN (HÜKMÜN AÇIKLAMASININ GERİ BIRAKILMASI) KARARININI ÖNE SÜREREK MÜLAKATTA KONUŞMAMA İZİN VERMEDEN BANA GÜVENMEDİKLERİNİ VE ALMAYACAKLARINI PUANIM DA 70 SINIRDA VE DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. DİĞER ADAYLA 7, 8 TANE GENEL KÜLTÜR, HUKUK VE TARİH SORULARI SORULURKEN BANA SADECE 3 TANE SORU SORULDU VE GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİNİN EN ÜCRA KÖŞELERİNDEN SORULAR SORULDU. KISACASI SADECE KENDİ KAFALARINDA OLUŞTURDUKLARI ÖN YARGIDAN DOLAYI ELEMEK İÇİN HERŞEYİ YAPTILAR VE SONUÇ OLARAK SÖZLÜ SINAV PUANI OLARAK 10 PUAN VERİLDİ. DİĞER ADAYLARA KENDİNİ TANITIRMISIN, NEDEN ZABIT KATİPLİĞİ İSTİYORSUN GİBİ ÇEŞİTLİ KİŞİSEL SORULAR SORULURKEN BANA KENDİMİ BİLE TANITIRMISIN BİLE DENİLMEDİ. GİRDİĞİM GİBİ İSMİMİ SÖYLEDİLER VE DİREK ALMIŞ OLDUGUM MAHKEME KARARINI CIKARTMIŞLAR ONU OKUMAYA BAŞLADILAR. ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ KOMİSYONUNUN SÖZLÜ SINAV İÇİN BÖYLE BİR ARAŞTIRMA YAPMA YETKİSİ VARMI VARSADA MEMURLUĞA ENGEL OLMUYACAK BİŞEY İÇİN ÇOKMU ÖNEMLİ. BENİM BİLDİĞİM GÜVENLİK ARAŞTIRMA SÖZLÜ SINAVINDAN SONRA BAKANLIK TARAFINDAN YAPILIYOR. BU KONUYU BİMERE SİKAYET ETTİM AMA BİŞEY ÇIKACAĞINI SANMIYORUM. YAPILAN MUAMELEYİ BAŞKA MERCİLERE ŞİKAYET EDEBİLİRMİYİM. MORELİM BOZUK 6 AYDIR ÇALIŞTIĞIM BİR SINAV OKADAR ÇALIŞTIM AMA BENİ DİNLEMEDİLER BİLE.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Sözlü sınav da adam kayırmaca konulu yargıtay kararı ara
    Sözlü sınav da adam kayırmaca konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Mar 2013
    Nerede
    ........
    İletiler
    4.959
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: sözlü sınav da adam kayırmaca.

    Herkes günlünün istediği gibi olsun istiyor ama. Sınava girdiğiniz yer Adalet bakanlığı Sabıkanız olmasada, Hagb kararı, işlemiş olduğunuz suçun varlığının delilidir. Sadece hakkınızda verilen hüküm açıklanmaz.
    Komisyonun elinde böyle bir karar var iken ve istediğini almak gibi bir özgürlüğü var iken, neden suç işlemiş birini alsınlar.

    Sözlü sınavın manası canımızın istediğini alırız sınavıdır. En azından sebebini açıklamışlar size. Hiçbirşey demedende güle güle diyebilirlerdi.
    Askerlik, polislik, ve yargı alanı dışında kurumlarda şansınızı denemenizi, yada hatırlı ahbap ayarlamanızı tavsiye ederim. Şikayetlerinizden bir sonuç çıkmaz.

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Mar 2015
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: sözlü sınav da adam kayırmaca.

    anlıyorum abicim onlarda haklı kendilerince ama en azından kendimi ifade etme sansı verebilirlerdi. sonuçta bu bir hakaret suçu. adam öldürmedim yaralamadım ya da devlete karşı bir suç işlemedim. sadece bi hakaret suçu heryerde karşımıza cıkıcak ise beni assınlar daha iyi ya. adalet dışında başka kurumlar karşıma çıkabilir mi?

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    May 2008
    İletiler
    4.436
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: sözlü sınav da adam kayırmaca.

    Güvenlik ve arşiv araştırması olan yerlerde bu durumla karşılaşılır.Şikayet elbette edilebilir ancak bir şey çıkmayacaktır.Normal memurluk için bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Mar 2013
    Nerede
    ........
    İletiler
    4.959
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: sözlü sınav da adam kayırmaca.

    Güvenlikle ilgili hassas yerlerde karşınıza çıkabilir.

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Mar 2013
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    58
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: sözlü sınav da adam kayırmaca.

    genelde hagb kararları sınavı kazandıktan sonra bakanlıktan tarafından atama iptal edilerek geri dönülüyor. ama sizin sözlü sınavda karşınıza cıkmış tabi buda sizin sınav psikolojinizi etkilemiştir. hagb kararıyla bildigi üzere 5 yıl boyunca başka bir suç işlemeniz durumunda takip amaclı uyap üzerinde tutuluyor. bunun başka bir bağlıyıcı hükmü olmamalı. tabi işlediginiz suçunda komisyon tarafından nasıl karşılandığı önemli. baska arkadasların hagb kararı sözlü sınavda cıkmamıs sizinkini cıkması ilginc bu durumu adalet bakanlığına personel genel müdürlüğüne şikayet etmenizi tavsiye ederim. başka bir adliye de sınava girseydiniz orda cıkıcakmıydı buda tabi merak edilen bu durum yoksa komisyon kafasına göremi bi araştırma yapıyor. çünkü hagb kararı bir mahkumiyet degil ki size bir hüküm bağlamaması gerekir. olsada sözlü sınavda karşınıza cıkmaması gerekirdi.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

adam sin alami

katip s

Forum

Benzer Konular :

  1. Sözlü sınav
    Bir kurumun yaptığı uzmanlık sınavının yazılı kısmını dereceye girerek kazandım. Ama sözlü sınavda tarafıma 36 gibi düşük bir puanla elendim. Sınava...
    Yazan: 466103 Forum: İdare Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 24-10-2015, 11:51:57
  2. Sözlü taciz ve adam öldürmeye teşebbüs
    Bir konuda yardım istiyorum. Eşimin eski nişanlısının ailesi, memleketimize gittiğimizde sürekli olarak bizi sözlü taciz ediyorlar. Akrabaları birkaç...
    Yazan: Rooy Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 12-08-2013, 14:46:46
  3. Sözlü sınav için itiraz
    Adalet Bakanlığının açmış olduğu Sözleşmeli İnfaz Koruma Memurluğu için müracaat ettim. Boy ve kilo elemelerini geçtikten sonra sözlü sınava hak...
    Yazan: FeRTeK Forum: İdare Hukuku
    Yanıt: 10
    Son İleti: 11-12-2010, 12:17:37
  4. Kameraya alınmış sözlü sınav
    Merhaba Hukuki Net Üyeleri; Ben bir kurumun müfettiş yardımcılığı sınavını 1. olarak kazandım. Kurum sınav ilanında 8 kişi kadro ilan etmesine...
    Yazan: bayra76 Forum: İdare Hukuku
    Yanıt: 4
    Son İleti: 05-02-2009, 22:03:42

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.