+ Konuyu Yanıtla
4 / 6 Sayfa İlkİlk 123456 SonSon
31 den 40´e kadar toplam 52 ileti bulundu.

Konu: Türkiye nereye gidiyor?

Türkiye nereye gidiyor? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #31
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    İstanbul, Türkiye.
    İletiler
    75
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı


    Tv. de bir tartışma programı, konu ruhban okulu. Yunanlı gazeteci diyor ki 'Türkiye de yetişen papazların dünyanın birçok ülkesine atanması Türkiye için olumlu bir lobi olur'. Türkiyenin işi gücü yok dünyaya papaz ihraç edecek. Bir de diyor ki' papazlık bir meslek değil bir yaşam biçimidir, o yüzden YÖK e bağlanmamız söz konusu olamaz özel statümüz olmalı'.

    Yapımcı soruyor Batı Trakyada müslümanlar kendi müftüsünü seçemezken, siz dünyaya papaz ihraç etmekten bahsediyorsunuz? Cevap Yunanistanda insan haklarının ihlal edilmesi Türkiye dede ihlal edilmesini gerektirmez.

    İyi de güzel kardeşim kendi ülkesinde hiçbir hak hukuk tanımayanların, bizim ülkemizde böyle taleplerde bulunması ve devletimizin buna hiç ses çıkarmaması normal mi?






    Hukuki NET Güncel Haber

    Türkiye nereye gidiyor? konulu yargıtay kararı ara
    Türkiye nereye gidiyor? konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #32
    Kayıt Tarihi
    Apr 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Ekumenlik bence hic bir surette taninmamalidir. Ekumen olan patrikhane devlet icinde devlet haline gelecektir. Vatikan gibi bir olusum. Bogaz'da kimsenin mudahale edemeyecegi bir deniz yolu cikisi ve egemen topraklar talep edecekler. Olmaz boyle sey. Ruhban okuluna gelince de benim cevabim gene hayir ama AB'nin zoruyla bunu razi olacaklar. Turkiye disaridan gelen papazlara vatandaslik vermek zorunda birakilacak. Peki egitime gelen Yunanli papazlar turkiye'de hangi kilisede kime papazlik yapacaklardir mezun olunca? Nereye gitmeye calistiklarini gormek zor degil, Turkiye'nin demografisini degistirmek amac. Zengin ve iyi organize etnik topluluklar, bir ulkenin politikasini sayilarina ters orantili sekilde etkileyebiliyorlar. AB uyesi bile degiliz, bizim ne gibi bir yukumlulugumuz var bunlara izin vermeye? AB vatandaslarinin ancak Turk vatandas onlarin ekonomik duzeyine ciktiktan sonra, ve Turkiye AB'ye tam uye oldugu vakit buraya gelme hakki dogar. O zamana kadar kim ole kim kala.


  4. #33
    Kayıt Tarihi
    Apr 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Senol haklisin arkadasim. Ama herseyi devletten beklemeyelim diyorum. Bakin dogru karar vermiyorlar, veremiyorlar. Halkinda yapabilecegi seyler var. Yasar Nuri Ozturk cok guzel bir yazi yazmis, bizi lise mezunu, dil bilmeyen, hic bir birikimi olmayan kisiler yonetiyor diyor. cok hakli.

    Saltuk, yazdigin deyimi ben hic duymadim o yuzden bana kufur mu ediyorsun yoksa ayni fikirdeyim mi diyorsun cikaramadim. :-)


  5. #34
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    İstanbul, Türkiye.
    İletiler
    75
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı


    Herşey uluslarası alanda kamuoyu oluşturmak, maalesef bizim yapamadığımız şey. O kadar haklı olduğumuz konu var ama bir türlü gündem oluşturamıyoruz. Bizimde Batı Trakyayı gündemde tutmamız lazım. Orada halk tarafından seçilen müftünün devletçe tanınmaması, burada patriğin devletçe muhatap alınması; Türkler kendi ibadet edecekleri Camiyi bile onaramazken, ortodoksların Türkiye için değil diğer ülkelere papaz yetiştirmek için okul açmak istemeleri.

    Dünyanın birçok havaalanında insanların sırf müslüman oldukları için gördükleri aşağılayıcı muameleler. Bu noktalarda kamuoyu oluşturmamız lazım.


  6. #35
    Kayıt Tarihi
    Jun 2004
    Nerede
    Bursa, Türkiye.
    İletiler
    2.735
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Yabancıya mülk satışına koşul

    Ankara

    Tüketiciyi korumaya ‘kızılötesi’ tasarısı

    Anayasa Mahkemesi, bazı koşullarda yabancılara taşınmaz satışını öngören yasa hükümlerini, oy birliğiyle iptal etti. Karar, Resmi Gazete'de yayımından başlayarak 3 ay sonra yürürlüğe girecek.

    Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Haşim Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünkü toplantıda CHP'nin 4916 Sayılı Çeşitli Kanunlarda ve Maliye Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'un bazı maddelerinin iptali ve yürürlüklerinin durdurulması istemiyle açılan davayı esastan görüştüklerini söyledi.



    Kılıç, yasanın Tapu Kanunu'nun 35. maddesini değiştiren 19. maddesinin oy birliğiyle iptal edildiğini belirtti.



    YENİ DÜZENLEME GEREKİYOR



    Kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasından başlayarak 3 ay sonra yürürlüğe girmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Kılıç, yapılan ve devam eden işlemler bulunduğunu, iptal kararıyla yasal boşluk doğacağını, bu nedenle de kararın yürürlüğe girmesi için 3 ay süre verildiğini kaydetti.



    Kılıç, 3 ay sonunda, yasanın yürürlükten kalkacağını belirterek, oluşan yasal boşluğu gidermesi için yasa koyucunun bu sürede yeni bir düzenleme yapması gerektiğini söyledi.



    KILIÇ: BU KARAR, YABANCILARA HİÇ MAL SATILAMAZ ANLAMINDA DEĞİL



    Bu kararın yabancılara “hiç mal satılamaz” anlamında olmadığını belirten Kılıç, bu konuda getirilen yasal güvence ve sınırlamaların yeterli görülmediğini ifade etti.



    İptal edilen düzenleme, karşılıklı olmak ve kanuni sınırlamalara uyulmak kaydıyla, yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde bu ülkelerin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticari şirketlerinin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde taşınmaz edinebileceklerini öngörüyor.



    Düzenleme ayrıca, yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde bu ülkelerin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketlerinin 30 hektardan fazla taşınmaz edinebilmesini Bakanlar Kurulu'nun iznine tabi kılıyor.



    İPTAL İSTEMİ REDDEDİLEN HÜKÜMLER



    Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Kılıç, 4916 Sayılı Yasa'nın 9. maddesiyle 4706 Sayılı Kanun'a eklenen geçici 5. maddesi, geçici 2. maddesinin iptal isteminin reddedildiğini bildirdi.



    Kılıç, 4916 Sayılı Yasa'nın 30. maddesiyle düzenlenen hükmün iptal istemi hakkında bu konuda yasa değişikliği yapıldığı için “karar vermeye yer olmadığına” karar verildiğini söyledi.
    (aa)

  7. #36
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Askeri iç güvenlikten çekme tezgâhı


    Ajanların kışkırtmasıyla patlak veren olaylar, hainlerin emellerine hizmet etti. Bölücü teröristlerle mücadele, polisin üzerine yıkılıyor


    AB#8217;nin yeniden yapılandırma raporlarında yer alan #8220;Türk askerinin iç güvenlikteki etkinliği azaltılsın. Sivil otoritenin yetkileri artırılsın#8221; tavsiyeleri, hükümet tarafından uygulanma aşamasına getirildi. İlk adım olarak da Emniyet Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu#8217;da bulunan 4 il#8217;de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kuracak.


    Asker pasifize edilliyor

    BÖYLECE hükümetçe MGK toplantısına getirilen ancak #8220;Türkiye#8217;nin özel koşulları nedeniyle askerin iç güvenlikteki rolünün ihmal edilmesi mümkün değildir#8221; gerekçesiyle komutanlar tarafından şiddetle reddedilen tez, AB şartlarına uydurularak TSK pasifize edilmek isteniyor.


    AB#8217;nin dediği oldu

    MGK#8217;da reddedilen #8216;asker iç güvenlikten çekilsin#8217; önerisi, Doğu ve Güneydoğu#8217;da 4 şehire kurulacak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile hayata geçiriliyor.

    Avrupa Birliği#8217;nin açıkladığı hemen hemen tüm raporlarda yerini bulan #8216;Türk askeri İç güvenlikten çekilsin veya askeri olarak Genelkurmay Başkanlığı#8217;na, idari olarak İçişleri Bakanlığı#8217;na bağlı olan Jandarma Genel Komutanlığı üzerindeki sivil otorite arttırılsın#8217; ifadesi yavaş yavaş hayata geçiriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi#8217;nde bulunan 4 ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kurmaya hazırlanıyor.


    4 İLE ÇEVİK KUVVET

    Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi#8217;nde bulunan 11 ilin Valisi#8217;nden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kurulması yolunda gelen talepleri inceleyen Emniyet Genel Müdürlüğü, son günlerde yaşanan olayları dikkate alarak, aralarında Hakkari#8217;nin de bulunduğu 4 ilin talebine olumlu bakıyor.


    GÜNDEME GELMİŞTİ

    Türkiye genelinde halen 33 ilde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bulunduğunu kaydeden Emniyet yetkilileri, 11 ilde daha Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kurulması yolunda daha önceden talep geldiğini, ancak Güneydoğu#8217;da son günlerde artan olaylar sonrasında Hakkari, Tunceli, Siirt ve Bingöl illerinin taleplerini olumlu karşıladıklarını kaydetti.

    Bölgedeki olaylarla ilgili son 2 yıllık verileri inceleyen Emniyet Genel Müdürlüğü, bölgede konuşlandırılacak olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri#8217;ne bağlı personel sayısını ise bu verilere dayanarak belirleyecek. Son olaylar da göz önünde bulundurularak, Hakkari#8217;de 80 ila 100 kişi arasında bir kuvvetin konuşlandırılması planlanıyor.

    Askerin iç güvenlik hizmetlerinden çekilmesi gerektiği daha önceden de gündeme gelmişti. Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirilen ve Milli Güvenlik Siyaset Belgesi#8217;nin şekillendirildiği Milli Güvenlik Kurulu toplantısında Hükümet üyeleri tarafından dillendirilen #8220;Türkiye#8217;deki asker #8216;AB standartları çerçevesinde çizilecek yeni pozisyon ile iç güvenlikten uzaklaştırılıp, dış güvenliğin sağlanmasında görev almalı#8221; isteği askeri kanat tarafından tepkiyle karşılanmıştı.


    ASKERDEN SERT YANIT

    AKP Hükümeti ile Genelkurmay Başkanlığı arasında gerginliğe neden olan isteğe askeri kanadın cevabı ise #8220;Türkiye#8217;nin özel durumundan kaynaklanan koşullar nedeniyle askerin iç güvenlikteki rolünün ihmal edilmesi mümkün değildir#8221; olmuştu.


  8. #37
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    » AKLI KARIŞIKLAR PARTİSİ'NDEN YENİ BİR TİYATRO MU?
    Tarih: 18.11.2005 Saat: 16:56
    Konu: Haberler

    Yeniçağ Gazetesi Yazarı Hasan ÜNAL'ın 18.11.2005 Tarihli Köşe Yazısı

    Başbakan Erdoğan Roj TV krizini neden çıkardı? Eğer Roj TV terör örgütünün doğrudan uzantısıysa, -ki Erdoğan son krizde bunu söylemiştir-, 6 Ekim 2004 günü Avrupa Konseyi Parlamenterler Assamblesi'nde Erdoğan konuşma yapmış ve bu konuşma Roj TV tarafından baştan sona görüntülenmişti.

    Erdoğan'ın, 2002 seçimlerinin ardından Strasbourg'da Avrupa Parlamentosu'na düzenlediği ziyarette, sadece PKK'nın yayın organları değil, örgütün Avrupa sorumluları Erdoğan'ın tam karşısında neden oturuyordu?

    17 Aralık 2004 tarihinde, Erdoğan'ın Brüksel Conrad otelinde düzenlediği basın toplantısında PKK'nın yayın organları oradaydı. Roj TV Erdoğan'a soru da yöneltti. Aynı PKK organları Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'e Başbakan sıfatıyla Strasbourg'da Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde Ocak 2003'te düzenlediği ziyaret sırasında yaptığı basın toplantısında soru sormuşlardı; PKK'nın yayın organları yıllarca Türkiye'nin de finansmanına katkıda bulunduğu Avrupa Konseyi'nin içinde rahatça at koşturuyorlar.

    Basın toplantılarına katılıyorlar ve Avrupa Konseyi'nin Avrupa çapında yürüttüğü faaliyetleri yakından izliyorlar. Erdoğan hükümeti bu faaliyetlere bu kadar zamandır neden hiç karşı çıkmadı?

    Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantıları için geçmişte ve günümüzde Strasbourg'a gelen TBMM üyesi parlamenterler, kimi zaman bilinçlice, bazen de bilinçsizce gerek PKK'nın yayın organlarının temsilcileri gerekse PKK'nın Avrupa örgütleri bünyesinde lobi faaliyeti yürüten temsilcileriyle oturup sohbet ediyor, görüşüyorlar. Gelecek hafta AB ile Türkiye arasındaki Karma Parlamento Komisyonu'nun toplantısı yapılacak. Avrupa Parlamentosu ve TBMM üyeleri bir araya gelecekler. Her zaman olduğu gibi toplantıların büyük bölümü basına açık gerçekleşecek ve AB'de akredite olan PKK medyası bu toplantıları izleyebilecek#8230;Bakalım Erdoğan'ın Kopenhag tavrından sonra ne değişecek?

    Bu soruları dünkü NTV'nin internet sitesinde Strasburg muhabiri K. Karaca sormaktaydı. Bu soruların üzerinde dikkatle durmakta fayda var. Hakikaten Aklı Karışıklar Partisi görüntüsü veren AKP yeni mi uyanmaktadır Roj TV gerçeğine? Yoksa bu da PKK, devlet-millet bütünlüğü veya dış politika konularında arada bir yapılan; ama hemen sonrasında unutulan; ardından da büyük tavizlerin verilmesini gölgeleyen milli makyajlı AKP açıklamalarından ve oyunlarından birisi midir?

    Unutmayalım AKP ve Başbakan Erdoğan ne zaman dış politikada, örneğin Kıbrıs konusunda milli muhtevalı bir şeyler söylese hemen ardından büyük bir takım tavizler veya en azından taviz girişimleri söz konusu oluyor. Bu tür açıklamalar söz konusu tavizleri perdelemeye yönelik girişimler olmaktan öteye gidemiyor. Burada da böyle bir durum söz konusu gibi. Eğer Erdoğan'ın Roj TV çıkışına rağmen Karaca'nın yukarıda sorduğu sorulara ilişkin yeni bir tavır sergilenmezse bu da aynı doğrultuda bir yanıltma çabası olarak tarihe geçecektir.

    Erdoğan'ın AB'den beklentilerine karşılık alamaması ve/veya erken seçim ihtimaline göre bir aldatmacı milli duruş ihtiyacı da bu girişimde etkili olmuş olabilir. Ama milli sahanın sahipleri artık yerlerinde bir kaç yıl öncesine göre oldukça sağlam ve kendilerinden emin duruyorlar. AKP kendi gayri milli çizgisinde devam etmek etmek zorunda#8230;

  9. #38
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Bir arkadaşımın iletisini sizlerle paylaşmak istedim.Tüm bu forumun bir özeti gibi.Şu anda ismini vermek istemiyorum.Belki kızar falan Umarım kendisi de bu forumda yorumlarını yazacaktır.

    Hazırlayanların ellerine sağlık.

    Lİnk aşağıdadır.
    http://www.hemenpaylas.com/download/...unlar.pps.html

  10. #39
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Bu arada bu forumdaki yazılarımı neden sildiğimi de açıklamak istiyorum.

    Çünkü sevgili arkadaşım Nilgül ile yaptığımız özel yazışmalarda bu yazılarımdan dolayı çok fazla tepki aldığımı duydum.

    Hatta öylesine tepkiler aldım ki, Nilgül'le arkadaşlığımız bile sorgulanmaya başlandı.

    Benim gibi bir kafatascı nasıl olurda onunla arkadaş olabilirdi.

    Ama forumu yeni okuyan arkadaşlarım fazla birşey kaçırmadınız yukarıdaki linkte vermiş olduğum sunum benim tüm yazılarımın sanki çarpıcı bir özeti gibiydi.

    Bu yüzden arkadaşıma da tekrar teşekkür ediyorum.

  11. #40
    Kayıt Tarihi
    Feb 2006
    Nerede
    konya, selçuklu, Turkey.
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    sezer ne yapıyor Allahınızı severseniz. Türkiyenin başında oturan bir kişi sadece. Başka bir şey yapmıyor sadece oturup reddetmesini biliyor. Onu yaparken de objektif olamıyor....
    dedik ya Yüce Allahın eli yok diye. Şu Diyarbakır Belediyesi olayı olmasaydı Yerel Yönetimler ile ilgili yasa belki çok rahat çıkacaktı. İyi ki böyle bir olay oldu ve iyi ki Sayın Sezer var.

    ceteris paribus

    Ekleyen: Av.Fırat Bayındır - 19/08/2004 : 17:10:28

+ Konuyu Yanıtla
4 / 6 Sayfa İlkİlk 123456 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. Nereye Gidiyor!
    YÖK'ün değerli üyeleri uzun uzun düşünerek ve hararetli belkide keyifli tartışmların ardından hukuk fakültelerinin mevcut olan kontenjanlarını...
    Yazan: Burak Temur Forum: Hukuk Eğitimi
    Yanıt: 4
    Son İleti: 19-07-2009, 20:45:00
  2. Hukuk eğitimi nereye gidiyor
    Ben 1983 yılında hukuk fakültesine girdim yanlış hatırlamıyorsam o tarihte marmara,istanbul,ankara ve 9 eylül hukuk fakültesi vardı yani 4...
    Yazan: handas Forum: Hukuk Eğitimi
    Yanıt: 6
    Son İleti: 13-11-2008, 22:28:26
  3. Türkiye Nereye Oturdu?
    TÜRKİYE RAYINA OTURDU Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül , Türkiye `nin içeriden ve dışarıdan gelen şoklara karşı sağlam hale...
    Yazan: KASIMAN Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 4
    Son İleti: 11-04-2007, 14:34:35
  4. Amerika Nereye Gidiyor?
    Öncelikle Amerika’da yaşayan Halkın cehaletinden bahsetmek isterim. Amerikan Halkı her ne kadar kendilerini öyle sansalar da, dünyanın en ileri...
    Yazan: dipdalga Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 17
    Son İleti: 13-04-2005, 09:31:56
  5. Türkiye nereye gidiyor?
    03 Mart 2005 tarihinde 15:07:02 da, Emekli Korgeneral İzzettin İyigün tarafından gönderilmiştir. Metal Fırtına Bugün sizlerle çeyrek asırlık...
    Yazan: zkeskin1 Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 1
    Son İleti: 12-03-2005, 11:21:06

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.