Merhaba,


Ben iki yaşında kızı olan biriyim. Eşim yabancı. Bundan 10 ay önce eşim ve annesi gizlice avukat tutmuşlar. Bu avukatta aynı gün benim hakkımda uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ben olaylardan habersiz evdeyken eve geldiler. Birde akşam dışarı çıktığımda eşimin gene yabancı uyruklu arkadaşı jandarmayı arayarak benim eşimi dövdüğümü ve çocugun agladigi konusunda ihbarda bulunmuş. Eve arkadaşımla döndüğümde jandarmaları evde gördük. Avukatı gelip benim bıçak çektiğimi iddia etti. Bende çocugun yurtdışı çıkış yasağını koydurdum. Sonra tüm davalardan vazgeçmek zorunda kaldılar. Ama hakkımda kamu davası açıldı.

Sonra boşanmadan feragat etti. Ama bir ay sonra gene planlar yaptığını farkettim. Feragatten 2 ay sonra gene uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ama bu karar öncesinde olayları kesin şekilde tespit ettik.

Uzaklaştırmadan 20 gün önce annesiyle boşanma planı yapmışlar. Bunun için şubat ayında başlayacaklarına karar vermişer.
Benim iş bilgilerimi gizlice annesine göndermesi.
Saçma sapan sorular sorarak gizli ses kaydı alması. Tahrik etmeye çalışması
Uzaklaştırmadan 5 gün önce gizlice avukatıyla buluşması. O akşamki arkadaşlarıyla konuşmalarında boşanma dosyasının hazır olduğunu söylemesi. Aynı gün ses kayıtları üzerinde annesinin değişiklikler yaptığının tespit edilmesi.
Uzaklaştırmadan 4 gün önce kendisine neden verilerime girdiğini sorduğumda benim telefonumu da alarak kendini banyoya kilitleyip jandarmayı araması. Bende arkadaşımı hemen arayıp çağırdığım için o gün birşey yapamadı.
Uzaklaştırmadan 3 gün önce kendi bilgisayarını arkadaşına kaçırması ( o bilgisayar savcılık tarafından aranıyordu ).
Uzaklaştırma günü benim eve geldiğimi sanıp arkadaşının telefonunu araması. 30 km uzakta oturan arkadaşının jandarmayı arayıp ihbarda bulunması. Sonra eşimin avukatını araması. Avukatın eve gelmesi. Ama ben evde olmadığımdan ihbarın ellerinde patlaması.


Bütün bunlar kendi aralarındaki mesajlardan çıkarıldı. Birçoğu mahkemeye sunuldu. Anlayamadığım benim üzerime suç atmaya çalışmaları suç değil mi? Ayrıca bu jandarmayı arayan kadınlarıda hiç görmediğim halde mahkemeye tanık olarak sunmuşlar. Ayrıca durmadan uzaklaştırma çıkarıyorlar. Son uzaklaştırma 15 gün önce bitti. Ben dönmediğim halde gene çıkartmaya çalışıyorlar.

Şimdi benim merak ettiğim:
- Bu jandarmayı arayıp sahte ihbarda bulunmak suç değil mi? Bu işin içinde bizzat avukatın kendisinin de olduğu tespit edildi. Bu konuda neler yapabilirim.
- Ses kayıtlarının teknik olarak oynandığını tespit ettik. Oynayan kişinin de annesi olduğu ortaya mesajlardan çıktı. Mahkemeye bu türlü delil sunmak suç değil mi?
- Dosyaya delil üretilmeye çalışılmış. Bunlarda mesajlardan ortaya çıktı. Bu suç değil mi?
- Eşimin hiç darp raporu olmadığı halde bu kanunun kendi ve avukatı tarafındfan kullanılması suç değil mi?
- Ayrıca bazı tanıkların mahkemede neler söyleyeceğine ilişkin mesajlaşmaları var. Bunları daha vermedik. Bunlar suç değil m?
- Son olarak bu karaktersiz avukat hakkında neler yapabilirim.

Teşekkürler.