+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 11 ileti bulundu.

Konu: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Jul 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    4
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Merhaba

    Çalıştığım iş yerindeki bir takım sıkıntılar epeydir çalışan arkadaşlar ve tarafımca bizi yıpratmaktadır.

    İş yerindeki sebeplerden dolayı çok sık görülen bel fıtığı rahatsızlığına yakalandım.İşimiz gereği sürekli ayaktayız,mağazacılık setöründe çalışıyorum.Ürün indir bindir ve raflara diz vs..

    1.KONU-Bu şikayetim dolayısıyla bir çok kez doktora gittim ilaç ve fizik tedaviye yönlendirildim.Çok şükür olsun ki ameliyatlık bir durum olmadığını söyledi doktorlar.Fakat zaman zaman bu şikayetimden dolayı rahatsızlaşabiliyor ve acı çekebiliyorum.1 ay öncesinde bu rahatsızlığımdan dolayı acı çekmekteydim.Bununla ilgili o gün doktora gitme ihtiyacı duydum.Fakat malumunuz devlet hastanesi prosedürü gereği randevu alamadığımdan ve boş yer olmadığından devlet hastanesinde muyane olamadım.Bende en azından ağrı kesici ve belime iyi gelecek krem yazması için devlet bünyesindeki aile hekimliğine müracat ettim.Sağolsun doktor hanım ağrı kesici ilaç ve krem yazdı.Ve o güne ait 1 günlük rapor verdi.Çalıştığım iş yerinde o günkü mesai saatlerim 13:30 ile 22:00 arası idi.Bende rahatsız olduğumu ve raporlu oldumu 16:00 da bölüm yöneticime bildirdim.Bir sonraki gün işe geldiğimde almış olduğum raporu personel yöneticisine (insan kaynakları sorumlusu) teslim ettim.Fakat personel yöneticisi raporumun kabul edilmeyeceğini erken bir saatte durumun kendisine bildirilmediğini belirtti,aynı şekilde mağaza genel müdürüde raporumunu kabul edilmediği bilgisinde bana sözlü bildirimde bulundu ve maaaşımdan kesileceğini söyledi.Bana aynı gün mazaret izni isimli izin formunu imzalattılar.Ve bu ücret maaşımdan kesildi.

    2.KONU - 3 Gün önce yine uyandığımda belimde ağrı hissettim ve belim tutulmuştu.Ağrı kesici ve ilaçlarımda bitmişti.Acı çekiyor ve ağrı hissediyordum.Bununla ilgili olarak hastaneye gitme ihtiyacı duydum.Mesai saatlerim 13:30 ile 22:00 arası idi.Saat 13:50 gibi bölüm yöneticime ve aistanına telefon yolu ile msj atarak durumu iza ettim.Ve o gün hastaneye gittiğimde yine boş yer olmadığından ve randevum olmadığından muyanemi devlet hastanesi gerçekleştirmedi.Bende evimin yakınlarında olan özel bir hastaneye gittim.Fakat o hastanedeki benim rahatsızlığımla ilgilenen birimdeki doktor çıkış yaptığından bana yardımcı olamadılar.Beni kendilerine bağlı olan Özel sağlık kuruluşu olan Fizik tedavi ve rehebilitasyon merkezlerine yönlendirdiler.Zaten benimde tedavi sürecim gereği ilaç tedavisi ve fizik tedavi idi.Sigorta ile anlaşmalı olduklarından uygun bir fiyatla muayne ücreti aldılar.Muyanemi doktor hanım yaptı.Ağrı kesici ilaç ve krem yazdı isteğim üzerine.Ve benden bel ve boyun emarı istedi.Eski tomografi sonuçlarımıda getirmemi söyledi.Ve bana o güne ait 1 günlük rapor verdi.Tabiki maddi durumum müsait olmadığından bel ve boyun emarını çektiremedim.Maaş günümü bekleyecektim.Ertesi gün işime geldim.Özel sağlık kuruluşu olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinden aldığım raporu teslim ettim.Sigorta ile anlaşmalı olduklarından uygun fiyata muyane edilmiştim.Fakat yinede özel hastane olduğu için bu seferde bu sebepten Personel yöneticisi raporumun geçersiz olduğunu ve maaşımdan kesileceğini bildirdi ve bana mazeret izni isimli izin formunu imzalattı.
    Ve yine aynı gün içerisinde hakkımda tutanak tuttu ve imzalamam gerektiğini söyledi sert bir tavırla.Tutanağı okudum.Kısaca anlatılan iş yerinde iş gücünü aksatma,çalışanlara kötü örnek olma,iş yerine ait geçerli bir belge getirmemem,işe gelmediğim gün için bilgi vermeme ve bu sebeple yazılı uyarı aldımı anlatan tutanağa imzalamam gerektiği söylendi.İmzaladım.Daha sonrasında savunmamamı aynı burada belirttiğim şekilde yazdım.Cevaben bir yazı daha çıkardı tutanak ile ilgili.Bu çıkardığı tutanakta ise savunmama binaen ; iş yerinde iş gücünü aksatma,çalışanlara kötü örnek olma,iş yerine ait geçerli bir belge getirmemem,işe gelmediğim gün için bilgi vermeme,savunmamada bahsettiğim tomografi raporunu ve buna ait belgeleri iş yerine getirmedimden dolayı uyarı aldımı anlatan ve bir daha böyle bir durum oluştuğunda iş sözleşmemin tazminatsız bir şekilde fesh edileceğini anlatan yazılı tutanağa imzalamam konusunda baskı yapılarak imzaladım.İlk etapta imzalamadım ve itiraz ettim.Bunun karşılığında ise imzadan kaçma vs.. tarzı bir tutanak ile tehdit edildim.İmzalamak zorunda kaldım.Buda maaşımdan kesilecekti.

    Bu 2 konu ile karşı karşıya kaldım.

    Bunun haricinde ise zaman zaman iş yerinde bir takım kurallar çıkarılarak bu kurallar yazılı meti,nler ile bize sunuluyor ve imzalamak zorunda kalıyoruz.Örnek: bir takım sebeplerden dolayı hasta olduğumuzda o gün içerinde mesai saati öncesi satış müdür veya mağaza müdürüne bilgi verilmesi aksi halde sözleşmenin feshi tarzı...

    Yani bunları imzalamadığımız takdirde ise işten çıkarıma gözdağı hissiyati verilerek imzalamaya zorlanıyoruz.

    Burada anlattığım 3 konuda yasal olarak yapabileceğim herhangi bir durum mevcut mu ? Hatalı olan benmiyim.İş yerinin kusuru varmı? Ne yapabilirim?

    Yardımlarınızı bekliyorum.

    Ek olarak şunu söylemek istiyorum ben hasta olduğumda bunu o gün iş yerine telefon ile yada bizzat raporu el ile yada e-mail yolu ile gönderme mecburiyetim varmıdır, bu benim iş veren tarafından sözleşmemi fesh etme hakkı doğrurumu ?DAHA SONRADAN İŞ YERİ TARAFINDAN İMZALAMAYA MECBUR TUTULDUĞUMUZ kurallar ek prosedürlerin bir bağlayıcılığı var mıdır ? Sözleşmemede belirtilmeyen fakat daha sonradan tarafımıza sunulan.2 Yıldır bu firmada çalışıyorum.İşimi seviyorum.Taki bu bel fıtığı şikayetim çıkıp iş yerim tarafından bana karşı bu tarz durumlar ile karşılaşıncaya kadar.
    Bir çok konuda bu şekilde psikolojik olarak personele karşı oyunlar oynanıyor.Buda gerek aile hayatımda,gerekse iş hayatımdaki psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor.Ailemde tek başına çalışan kirada oturan ve bir çocuk babası olarak bunları yazıyorum.

    Benim işimden çıkmak yada çıkarılma LÜKSÜne sahip değilim.İnşallah tğm detayları ile mağduriyetimi anlatabilmişimdir.Bu konularda bilgisiz olan bir kişi olarak avukat arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Onun haricinde devletin verdiği raporu kabul etmeyen ve bunu kanuna aykırı olarak maaşımdan kesme hakları yoksa tazminat davası açabilirmiyim ? Adım adım neler yapmam gerekiyor.Bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı.

    İş yerinde çalışan sayımız 60 ve üzeri.



    Hukuki NET Güncel Haber

    İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ konulu yargıtay kararı ara
    İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jul 2008
    Nerede
    istanbulun kenarı.
    İletiler
    748
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Selamlar.. Anlaşılan o ki çalıştığınız firmadaki müdür sizin ile çalışmak istemiyor.. Sıklıkla işe gelemeyen ve sürekli rapor getiren bir çalışanı yanında bulundurmak istemiyor olabilir. 170 i arayarak fikir danışabilirsiniz..

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Jun 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    iş görememezlik raporunun kabul edilmemesi gibi birşey sözkonusu olamaz.. Raporunu 3 gün içinde işverene bizzat el ile yada faks ile ulaştırmakla yükümlüsün.. Bunu bir arkadaşın vasıtasıyla da ulaştırabilirsin.. Bende aynı dertten muzdaribim, bel fıtığım var ve benimki sizin anlattığınızdan çok daha ciddi.... Ben de sık rapor alıyorum.. Bazen el ile bazen faks yoluyla raporumu ulaştırıyorum.. Rapor konusunda benim her hangi bir sıkıntım yok işyerimle, her hangi bir ücret kesintisi de söz konusu değil..

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Jun 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Yalnız, iş görememezlik raporlarının iki güne kadar olan kısımlarını işverenin ödeme şartı yok.. 3. günden itibarense SGK dan alırsın ücretini.. Senin durumun işverenin insiyatifinde ödeme yükümlülüğü yok, öderse de kendi bilir.. Aynı durum benim işyerimde de geçerli fakat işyeri hekimi hastaneye sevk ederse iki güne kadar olan kısımları da ödüyorlar.. Bu bizim toplu iş sözleşmemizde olan bir madde, normalde buna da mecbur değil işverenler.. yalnız burda size tutanak tutulması ve baskıyla imzalatılması hukuk dışı.. İş görememezlik raporunu kabul etmek ve sizi o gün için mazeretli göstermek mecburiyetindeler.. Ben bir hukuksever olarak cevaplıyorum sorularınızı tabiki en iyisini en doğrusunu avukat arkadaşlar bilir..

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Jun 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Bir de şu konuya değinmek istiyorum.. Ben de bu konularla fazlasıyla ilgilendiğim için biliyorum ama dediğim gibi en doğrusunu avukat arkadaşlar bilir.. Durumunun ameliyatlık olmadığını söylüyorsun ama aynı işi yapmaya devam ettiğin sürece durumun çok daha ciddi olabilir ve ameliyat söz konusu olabilir.. Bu durumda doktor raporuyla beraber işyerinden sağlık durumuna uygun iş verilmesini talep edebilirsin.. Mağazacılık sektörü olduğunu söylüyosun, mesela sadece satışla ilgilenmeni, mal indirip kaldırmayla ilgilenmemeyi işvereninden yazılı olarak talep edebilirsin.. Bu talebine cevap verilmediği ya da talebinin yerine getirilmemesi durumunda kanunda da belirtildiği gibi sağlık nedeniyle tazminatını alarak iş akdini fesh edebilirsin.. Bunu noter kanalıyla yaparsan çok daha etkili olur.. Geçmiş olsun..

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Jul 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    4
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Bir ay iiçerisinde bu durum 1 veya 2 gün oldu.2 GÜNÜ Geçmedi.Benimde bildiğim gibi 2 günü geçerse şayet SGK ile muhattabım.Ama hukuk çerçevesinde hareket edilmediğini düşünüyorum.Anlattıklarımda iş yeri tarafından bana uygulanan bu tavır beni psikolojik olarak kötü etkiliyor.Bu davranış iş yerinin insiyatifindemi yoksa şuçlumuyum.Hasta olma hakkımız özgürlüğümüz yok mu.Nerden böle bir rahatsızlığa yakandım.Daha öncesinde böyle bir tavır ile karşılaşmamıştım.Konuyu okuyan avukat arkadaşların yardımlarını ve yol göstermelerini rica ediyorum.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

    Bu arada Ersin bey bilgilendirmeleriniz için tşkr ederim.

  8. #7
    Kayıt Tarihi
    Jun 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Rica ederim de ben sizin ne istediğinizi anlamış değilim.. Tazminatınızı alıp çıkmayı mı istiyosunuz.. psikolojik baskıdan bahsediyosanız bunun olmadığı bir işyeri ben bilmiyorum, görmedim, duymadım, olduğunu da sanmıyorum.. Benim size yardımcı olmaya çalışıp anlattığım herşeyi ben harfiyen uyguladım.. Herşeyi hukuk çerçevesinde yapıyorum.. Buna rağmen işyerimde çalıştığım hat değişmedi 48 gündür.. Bana da psikolojik baskı yapılıyor bu konuda ''aman ya yeter'' deyip işi bırakmamı bekliyolar ama tabiri caizse yemezler.. Ben tüm hukuki haklarımı biliyorum ne istediğimi biliyorum ve ona göre hareket ediyorum..

  9. #8
    Kayıt Tarihi
    Jul 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    4
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Alıntı ersin_yvz rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Rica ederim de ben sizin ne istediğinizi anlamış değilim.. Tazminatınızı alıp çıkmayı mı istiyosunuz.. psikolojik baskıdan bahsediyosanız bunun olmadığı bir işyeri ben bilmiyorum, görmedim, duymadım, olduğunu da sanmıyorum.. Benim size yardımcı olmaya çalışıp anlattığım herşeyi ben harfiyen uyguladım.. Herşeyi hukuk çerçevesinde yapıyorum.. Buna rağmen işyerimde çalıştığım hat değişmedi 48 gündür.. Bana da psikolojik baskı yapılıyor bu konuda ''aman ya yeter'' deyip işi bırakmamı bekliyolar ama tabiri caizse yemezler.. Ben tüm hukuki haklarımı biliyorum ne istediğimi biliyorum ve ona göre hareket ediyorum..
    Yanlış yaptığım yada hatalı olduğum bir kısım var mı ? Öncelikle onu merak ediyorum.Onun haricinde bu olan şeylere karşı hukuki hakkımı kulanabilir miyim.Yani kesinti yaptılar.Sesim çıkmazsa yada şöle diyim hakkımı aramazsam dewamı gelicektir eminim.Bunun önüne geçmek ve hakkımı yedirmek istemiyorum.Bu imzalatılanlar yüzündende saf dışı bırakılmak istemiyorum.

  10. #9
    Kayıt Tarihi
    Jun 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Daha önce de yazdım maaş kesintilerinde işyerinin herhangi bir kusuru yok.. Dediğim gibi 2 güne kadar olan iş görememezlik raporlarının ücretini işyerinin ödeme yükümlülüğü yok.. Sanırım yanlış anladın.. Aynı ay içinde veya ilk raporu takip eden ay içinde diye bir kural yok istersen 1 ay içinde 15 defa 2 günlük raporlar al farketmez bunların hiçbirini işyeren sana ödemek zorunda değil..

  11. #10
    Kayıt Tarihi
    Jun 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    15
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ

    Size imzalatılanlara gelince.. Yapılan hiçbir sözleşme, anlaşma kanunda belirtilen kurallara aykırı olamaz.. Mesela işe gelemeyeceğiniz zaman önceden haber verilmesi aksi takdirde iş akdinin feshi falan diye imzaladığınız tutanak.. Kanun sana iş görememezlik raporlarını 3 gün içinde iş verene ulaştırma hakkı vermiş.. Senin işyerin buna aykırı bir sözleşme yapamaz.. Yalnız hastalık, ölüm vs gibi nedenlerin dışında özel bir işiniz olduğunuzda işe gelemeyecek olursanız diye imzalattıysa evet burda işyeriniz yine haklı..

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

heyet raporunun kabul edilmemesi

rapor kabul edilmemesi

raporun kabul edilmemesi

boyun fıtığı iş göremez raporu

http:www.hukuki.netshowthread.php89035-is-gorememezlik-RAPORUNUN-KABUL-EDiLMEMESi

bel fıtığı iş göremezlik raporu

sgk li calisanin raporunun kabul edilmemesi

bel fitigi is goremezheyet raporu kabul edilmemesiboyun fıtığı is göremezlikisyeri isgorememezlik onayheyat raporuyla tazminat aca bilirmiyimboyun fıtığı fizik tedavi iş göremezlik raporuboyun ağrısı için iş göremez raporubel fitigi oldugum isyerine dava acabilirmiyimboyun omiriligi ne agir is goremez raporu verilirmibel fıtığım var kıdem tazminatı meslek hastalıkları hastanesınden rapor site:www.hukuki.netcalistigim yerde bel fitigi oldum dava acabilirmiyimheyet raporunun kabul edilmemesi 2015kabul edilmeyen raporun heyete gonderilmesibel fitigi olan isgormezlik rsporu slabilirmifitiktan rapor almakboyun fidigi raborbel agrisindan is goremezlik raporu albilirmiyimboyun fitigi 1 yillik is goremez raporu
Forum

Benzer Konular :

  1. İş Göremezlik Raporunun işveren tarafından kabul edilmemesi
    Merhabalar. Eşim bir özel hastanede hemşire olarak çalışıyor. Uzun süredir devam eden bel ağrılarının artmasından dolayı muayene oldu ve hekim eşimin...
    Yazan: sozdogan07 Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 27-04-2016, 23:33:34
  2. Sahte İş görememezlik Belgesi
    Merhaba arkadaşlar 2014 Kasım ayında hastanelere yazılım hizmeti sağlayan bir yazılım firmasında çalışırken bir arkadaşıma iş görememezlik belgesi...
    Yazan: m.r_f Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 09-02-2015, 14:48:13
  3. Davama kabul tam kabul kararı verilmiştir diye telefonuma mesaj geldi bu ne demektir.
    Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim işe iade davası sonucunda kabul (tam kabul) kararı verilmiştir deniyor bunun anlamı nedir? Birde bu...
    Yazan: energyy Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 18-11-2014, 17:04:20
  4. MÜsadereye alinan aracin (taŞinir) cebrİ İcra İle satiŞindan sonra İhale alicisina aracin mÜsaderelİ olduĞunu belİrtİlerek aracin teslİm edİlmemesİ
    SAYIN HUKUKİ NET ÜYELERİ Öncellikle konuya şu şekilde başlayacağım BEN 20.05.2013 Tarihinde cebri icra ile açık artırma sonucu aldığım aracın...
    Yazan: ibrahimakel Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 08-06-2013, 16:24:08
  5. Sürekli iş görememezlik geliri almaktayken çalışma
    öncelikle merhaba 1.ben 6 yıl önce iş kazası snucu bedensel engellli oldum şu anda sürekli iş göremezlik geliri alıyorum anacak unv...
    Yazan: burk@ Forum: Sosyal Güvenlik Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 15-07-2006, 02:02:36

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.