Eserde, sağlık kuruluşlarından sadece özel hastanelerin hukuki sorumluluğu konusu incelenmiştir. Bu inceleme yapılırken, hastanenin yükümlülüklerin ihla-li, hasta haklarının da ihlali olacağından; hasta hakları ile bağlantı kurulmuştur. Ayrıca özel hastane içinde çalışan hekim ve dışarıdan tıbbi müdahale yapmak için hastaneye getirilen veya gelen hekimin hukuki sorumluluğu konusu da ay-rıntılı olarak incelenmiştir.


Özel Hastanelerin Hukuki Sorumluluğu ve Hasta Hakları hakkındaki bu hukuk kitabı Seçkin kitap tarafından basılmış olup, ilgili kitap tanıtımı otomatik olarak yayıncı sitesinden alınmıştır.
Eserde, sağlık kuruluşlarından sadece özel hastanelerin hukuki sorumluluğu konusu incelenmiştir. Bu inceleme yapılırken, hastanenin yükümlülüklerin ihla-li, hasta haklarının da ihlali olacağından; hasta hakları ile bağlantı kurulmuştur. Ayrıca özel hastane içinde çalışan hekim ve dışarıdan tıbbi müdahale yapmak için hastaneye getirilen veya gelen hekimin hukuki sorumluluğu konusu da ay-rıntılı olarak incelenmiştir. kitabı ve diğer benzer hukuk kitapları için lütfen yayıncının kendisine veya web sitesine müracaat ediniz.