+ Konuyu Yanıtla
3 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon
21 den 30´e kadar toplam 31 ileti bulundu.
  1. #21
    Kayıt Tarihi
    Jul 2007
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: sevgili büyüklerim ve bilgisi olan kişiler bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız

    Merhabalar kafam bazı konularda cok karısık o yuzden sızlerden buyuklerımden bu konu hakkında fıkır sahibi olan insanlardan yardım almak istedim_!Yaklasık 1 ay once üstümde 2 adet extaxy hap yakalattım_!Beni bir arabaya bindirdiler sivil polisler ve beklemeye basladık kimden aldıgımı sordular bende söyledim ve bu adamı zaten takip ediyolarmıs_!bir kaç kişinin daha alışveriş yapmasını bekledıler bir kişi kaçtı ıkıncı alısverıste bir kişi daha yakalandı uzerınde esrar cıktı oda kımden aldıgını soyledıler 10 dakka ıcınde bu adamıda yakaladılar bizi emlıyete götürdüler ve ifademizi aldılar bizde bu adamdan aldığımızı söyledik_!Fakat satıcı olan ınsan ıfade vermedı emliyette vede savcıya verdiği ifadesi ben kullanıcıyımdı_! sonra bizi nezarete götürdüler satın aldıgımız adamla yan yana nezaretlerde kaldık bıze sureklı benden almadıgınzı soyleyın dedı yoksa sizi öldürürler dedi_!sonra bizi tekrar emliyete götürdüler ve burda bizim parmak izlerimizi ve fotoraflarımızı cektiler sonra adliyeye götürdüler ve savcıya cıktık.Savcı bize ifadeleriniz doğrumu dedi_! Bizde doğru olaylar böyle böyle oldu dedik_!Bizi serbest bıraktılar benim büyüklerime sorum bundan sonrası ne olur acaba hayatım gercekten karmaşık bir hale girdi dışarı cıkamıyorum_!Bizi tekrar mahkemeye çağırırlarmı biz sanıkmıyız tanıkmıyız bunuda bilöiyorum ve aklımdaki en büyük sorunlardan birtanesi universite mezunuyum vede parmak izlerimizi ve resimlerimizi cektiler bunlar adli sicilimize gecermi önümüzde bu çirkin durum karşımıza cıkarmı?Şu yaşadıklarımdan aldıgım ders uyuşturucunun gercekten insan hayatını kötü yönde etkiledığidir hayatım birden deişti ne bu maddeyi birdaha denemek nede bu işlerin içinde olan insanlarla görüşmek dahi istemiyorum dersimi aldım fakat okulda öğrendipğimiz dersler gibi bir ders deilmiş bu hayat dersi gercekten insanı adam etmeye yetiyor



    sevgılı buyuklerım gondermıs oldugunuz cevaplar ıcın tessekkur ederım basımdan gecen bu olaydan sonra ben askere gıttım ve cevaplarınıza daha yenı bakabılıyorum sızlere bır kac aklıma takılan soru daha sormak ıstıyorum oncelıkle ben suan askerım mahkeme olunca bu benı nasıl etkılıcek ve ben askerı mahkemedemı cıkıcam bunu merak edıyoorum vede denetımlı serbestlık kararının cıkmasısı hepınızın bırlestıgı ortak nokta egerkı ben boyle bır tedavıye tabı tutulursam bu tedavıyı askerde rdm (rehberlık danısma merkezi) burada mahkeme kararı ıle burda tedavı gorebılırmıyım yoksa cezam askerlıgım bıtınce tedavıye baslarım ve anladıgım kadarıyla boyle bır suc ısledıgım ıcın yanı uyusturucu hap aldıgım ve kullandıgım ıcın sabıka kaydım olucak bu kesınlıkle dogru olup olmadıgını merak edıyorum ılk yazımmdada pısmanlıgımı dıle getırmıstım helekı askerlık te bunları dusunerek gercekten dahada kahroldum sıcılımın temız olması duzenlı bır ısımın olması unıversıte mezunu olmam yanı bu zmana kadar duzenlı bır hayat fakat yaptıgım bu yanlıs yuzunden hakım ın kararını etkılermı tesekkur ederım



    Hukuki NET Güncel Haber

    Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı konulu yargıtay kararı ara
    Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı konulu hukuk haber
    Konu pismanım_84 tarafından (04-08-2007 Saat 22:06:21 ) de değiştirilmiştir.

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #22
    Kayıt Tarihi
    Aug 2007
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    Alıntı karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sanırım talep edebilirsiniz. Sanırım diyorum çünkü bu, hukuktan ziyade tıbbın daha net yanıt verebileceği bir soru. Burada kullanılan maddenin vücuttan atılma süresinin hesabı devreye giriyor. Şu amaçlanıyor; örneğin esrar maddesini kullandınız ve bunun vücuttan tamamen atılma süresi 10 gün diyelim, bu durumda siz 15 ya da 20 günde bir kontrole giderseniz arada bunu kullandığınız halde tespit edilememesi söz konusu olacaktır. Bu nedenle bu konu hakkında hastanedeki uzman hekimlerle konuşmanız daha yararlı olacaktır. Şifa bulmanız dileğimle.Saygılar.
    Tam olarakyukarıdaki konu ile ilgili olmasa da çok ama çok acilen yardıma ihtiyacım var..Olayın fazla derinine inmeden kısaca; bir kaç ay evvel hakkımda denetimli serbestlik kararı hükmedildi..2 gün evvel cuma günü 2. görüşmeme gittim ve psikolog Amatem de test yaptırmam gerektiğini söyledi..Tam olarak 40 güne yakın bir süredir esrar maddesinin yakınından dahi geçmedim..Ancak senelerdir çok düşük dozlarda haftada max. 2-3 defa bu maddeyi kullanıyordum..Sıkıntım bu maddenin Amatem deki testlerde pozitif çıkma olasılığının olup olmadığı ve olası bir durumda ne yapmam gerektiğini bilemememdir. 24 Ağustos 2007 itibari ile 5 gün içerisinde bu teste tabi tutulmam gerekiyor..Acaba psikoloğum ile özel olarak görüşme talep etsem ve bu testin önümüzdeki ay yapılmasını istesem olur mu? Lütfen bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ederim..
    PS: Bu sabah geçen gün medical bir firmadan satın aldığım QuickScreen 8 adında bir uyuşturucu testi yaptım, tabi güvenilirliği ve ne kadar geçmişe kadar tespit edebilirliği tartışılır ama burada negatif değerler çıktı. Yine de içim çok tedirgin...Lakin Amatemde olası bir pozitiflik çıkma durumunda psikoloğum dosyanın kapatılacağını söyledi..Oysaki yukarıda yazılınanlardan edindiğim bilgiye göre önce bir uyarı verilmesi gerekiyormuş..

  4. #23
    Kayıt Tarihi
    Jun 2008
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    Herkese merhaba sizlere 2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim. Ben 2007 yılının temmuz ayında üzerimde bir miktar esrarla polise yakalandım polisler bana iyilik yapıp arama esnasında degilde benim kendi rızamla cıkartıp onlara verdigim seklinde tutanaga yazdılar o günden sonra pişman oldum ve birdaha kullanmadım ancak 3 temmuzda o olaydan dolayı beni 9. sulh ceza mahkemesi mahkemeye cagırıyor bu davanın sonucu konusunda bana fikir verebilirseniz sevinirim.2. sorum ise o olaydan 1 ay sonra arkadaslarım kullanmak için tekrar esrar almıslardı bende onlarla beraberdim polisi görünce bir arkadasımız kacarken esrarları yere atmıs polis üzerimizi aradı hiçbirsey bulamadı ancak 20m. yakınlarımızda bir miktar esrar buldular bizde onların bizle alakası yok dedik atan arkadasda kacmıstı karakola alındık birimizin yası 18den ufak die o savcılıga cıktı bizler gece bırakıldık.gectiimiz aylarda bu olay yüzündende mahkemeye cıktık fakat yası 18den küçük olan arkadasımız tanık olarak geldi mahkemedede hepimizin ifadesi aynı sekilde bizim bi alakamız yok seklindeydi hakim atıp kacan arkadası getirmemizi söledi mahkemeyi 17 temmuza attı ve benim kendi rızamla cıkartıp polise verdiim esrar dosyamı 9. sulh ceza mahkemesinden incelemek için istedi sizce bu davaların gidişatı nolur?bana abilerim olarak fikirler verirseniz sevinirim simdiden tesekkürler

  5. #24
    Kayıt Tarihi
    Feb 2008
    İletiler
    43
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    2007 yılının temmuz ayında olan bir olay için seni 2008 yılı temmuz ayı..yani 1 sene sonra mı ilk mahkemeye çağırıyorlar.Neden bu süreç bu kadar uzun sürmüş.Bu arada hiçbirşey olmadı mı?

  6. #25
    Kayıt Tarihi
    Jun 2008
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    hayır ilk mahkemeye cagırıyorlar o konuyla ilgili baska bir mahkeme olmadı suana kadar.Beni düşündüren ise ikinci olay üstümde cıkmamasına ragmen beni sanık die cagırdılar ve ben o olayla ilgili bir ceza almak istemiyorum çünkü bi sucum yok hakimin bana herhangi bir ceza verme olasılıgı varmıdır üstümde cıkmamasına ragmen ve biz 4 kişiydik birimiz yası reşit degil die ertesi gün savcıya cıktı ve mahkemeye tanık olarak geldi bizse sanık sizce nolur?

  7. #26
    Kayıt Tarihi
    Feb 2008
    İletiler
    43
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    bildiğim kadarıyla bu konularla ilgili ikinci kez başınıza birşey gelirse mahkeme buna göre değerledniriyor.Sizin ilk olayınız ne zaman oldu? ve tebligat ilk mahkeme ne zaman oldu? net olarak söylermisiniz.

  8. #27
    Kayıt Tarihi
    Jun 2008
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    ilk olay 2007 temmuzda oldu ikinci olay ise 2007 agustosda oldu ama ikinci olayla bir alakam yok yani 4 kişiydik ve birimiz yası ufak die ertesi gün savcıya cıktı o davanın düştügünü sölemişti bize avukatla konusmus davadan sucsuz buluncaksınız demiş avukat ama o mahkemeye tanık olarak geldi biz ise sanık ben bu davadan bir ceza almak istemiyorum sonucta sucsuzum ztn üzerimdede birşey yoktu.İlk olarak ilk olayın mahkemesi geldi 3 temmuzda die daha sonra ikinci olay için evime telefon actılar 1 mayısta mahkemeye cıkıcaksın die o mahkemede 17 temmuza attı çünkü esrarları atıp kacan cocugu bildirmemizi istediler bizde cocugu bulamadık ztn bulsakda konusmaz. sizce ne olur üzerimde cıkmıyan ve yanyana olduum hiçbir farkımızın olmadıgı arkadasım tanık olarak ben sanık olarak gelmem kadar sacma bi davadan ceza alırmıyım?

  9. #28
    Kayıt Tarihi
    Feb 2008
    İletiler
    43
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    arkadaşım..ilk olayın 2007 temmuz ayında oldu..ikinci olayın ağustos ayında oldu anladığım kadarıyla..ilk tebligat ilk olay için ve ikinic olay için ilk tebligat ne zaman geldiğini söylersen sana daha net cevap verebilirim.

  10. #29
    Kayıt Tarihi
    Jun 2008
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    Herkese selamlar...
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; uyuşturucu madde kullanmıyorum.
    Yaklaşık 8 ay kadar önce üç arkadaşımla İzmir' de insanların sık sık gezdigi ve dolaştıgı bir parkta otururken yanımıza gelen polisler kimlik tespitinden sonra bulundugumuz yer civarında arama yaptılar. On dakika kadar etrafı aradıktan sonra bizim yaklaşık 5 metre kadar uzagımızda, çalılıklar ve taşların arasına gizlenmiş olarak iki içimlik esrar buldular ve bizi gözaltına aldılar. Karakolda savcının ifademizin alınıp serbest bırakılmamızı istemesinin ardından, bugün bir şok yaşadım ve bu konuyu sizlerle paylaşıp yardım almak istedim. Hakkımızda mahkeme açılmış, bir defa çağırılmışız ama gitmemişiz! Şimdi ise 7 Temmuz 2008 tarihindeki mahkemeye eger ki bugün tesadüfen bu durumu öğrenmeseydim zorla alıkoyularak götürülecektim. Sizlerden ricam beni bu konuda aydınlatmanızı istemem olacak. O gün polislerden öğrendigim kadarıyla; gözaltına alındıgımız yerde yaklaşık bir saat önce başka bir grubun üzerlerinde bu madde yakalanmış. Ayrıca bizim gözaltına alındıgımız saatte bulundugumuz yer ile madde arasındaki mesafeden birkaç metre kadar uzakta başka bir grup oturuyordu, sadece biz gözaltına alındık. Kabak bizim başımıza patladı.
    Bu mahkemenin sonucunun ne olabileceği hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Bir de mahkeme ne kadar sürer, şu anda bizim yapmamız gereken şey nedir?? Şu anda ailemle yaşıyorum ve mahkeme ile ilgili bilgilerinin olmamasını istiyorum. Acaba eve herhangi bir mahkeme evragı gelir mi?
    Uyuşturucu madde kullanmayan biri olarak böyle bir durumun başımıza gelmesi ve mahkemeye çıkmamız bile insanın moralini bozuyor.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  11. #30
    Kayıt Tarihi
    Mar 2010
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Kenevir (Uyuşturucu Madde) Bulundurma ve Kullanımı

    ben 8 ay önce arkadaşımla parkta otururken ıkıtane sarılı sigara yakallatık sigaraları yerde buldular.ama sigaralar yerdeydi benlede herangı bı alakası yoktu.yunuslar hemen işlem yapıp bızı karakola getırdıler gece de dikilitaşa başka karakola gidip parkmak ızlerımızı ve resımlerımızı çektıler.karakolda ıkıtane polıs tanıştı bıze hiç bişe olmıycanı falan söledı sicil sabıkaya falan gırmez savcı sıze ıkı soru sorup gönderır dedıler.bende okumadan imzaladım tutanağı.ondan sonra da hakım karşısına gıttık ben yanlış adres verdım çocuk ıfade verdı beraber dolaşıyoduk kasımpaşadan bitane adamdan aldık dedi.bende hiç bişe olmıycanı zannettımden olayı hiç üstelemedım.sonra mahkeme kağıdı göndermışler adres yanlış oldundan gönderemedıler.gbtde uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak çıkıyo.bunu görünce hemen adliyeye gittim bi gün önce duruşma varmış hakım ıfademı aldı.bende olayın doğrusu anlattım.olayın benle ılgılı hiç bi alakası yok bize polısler bişe olmıcak dedi bende aılemden dolayı soylemedım.unıversıte öğrencısıyım zaten.beraberde gıdıp herangı bı madde falan almadık onun uzerınde esrar oldunu bıle bılmıyodum dedım.hakım bana o çocuğu bul hemen getır dedı.bende ızıne gelmıştı zaten hemen ewınden gıdıp aldım.çocukta bu sefer tamam dedı suçu kabullenıcem senle bı alakası olmadını soylıcem dedı.ama hakım ona hiç demedı bu boyle boyle dıyor sen nedıyosun dıe.sadece uyuşturucu kullanıyor mu demiş.çocukta kullanıp kullanmadığından haberım yok demiş.şimdi çocuk hazıranda askerden gelıcek hazıranın 10unda da mahkeme var.benım şimdi ne yapmam gerekıyor? beraat ettıkten sonra gbt den düşermı dilekçe yazınca.önümüzde ki mahkemde de istenilen her testi yaptırabılırım diyeceğim.hakım sormuştu kullanıyomusun dıe bende lise 1deyken sadece 1 kere kullanmıştım dedim.ne olduğunu bıle bılmıyodum.eğer bilgi verebilecek olan arkdaşlar varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum..

+ Konuyu Yanıtla
3 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

denetimli serbestlik sicile işlemez

tedavi ve denetimli serbestlik kararı sicile islemez

Forum

Benzer Konular :

  1. Uyuşturucu madde bulundurma
    8 Gün Önce Cüzdanı mı Düşürdüm Cüzdanımın İçinde 2.2 gr esrar vardı namuslu bir vatandaşımız bulup polise vermis icini acmadan... polisde bulunca...
    Yazan: Janissary Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 8
    Son İleti: 14-11-2012, 13:58:29
  2. GBT kaydında uyuşturucu madde bulundurma
    Öncelikle herkese saygılarımı sunuyorum.Seviyeli bir ortam olduğu için sıkıntımı burada paylaşmak istedim.09,04,2010 tarihinde 3 arkadaş motosiklet...
    Yazan: baris4344 Forum: Hukuki Görüş ve Yorum
    Yanıt: 3
    Son İleti: 20-08-2010, 12:40:52
  3. Uyuşturucu bulundurma, memuriyet ve alkollü araç kullanımı
    Merhabalar... Bundan 2-3 hafta önce kız arkadışımla arabayla yolda aşırı hızlı giderken polis 100 - 150 mt. arkamdan anons yaparak durmamızı istedi...
    Yazan: scienceisgod Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 25-12-2008, 14:54:09
  4. Kenevir (Uyuşturucu Madde) ekmek ve Kullanımı
    Sayin Arkadaşlar Erkek Arkadaşim evin bahcesinde 141 kök hint keneviri ve evinde cam kavanosun ayiklanmiş yeşil yaprak biçiminde bulundurup...
    Yazan: beysii Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 6
    Son İleti: 16-09-2008, 23:05:47

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.