+ Konuyu Yanıtla
11 / 18 Sayfa İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon
101 den 110´e kadar toplam 172 ileti bulundu.

Konu: AKP'ye Kapatma Davası

AKP'ye Kapatma Davası Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #101
    Kayıt Tarihi
    Sep 2004
    Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    769
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    İddianame İslamiyete ve İslama daha yakın gördüğü partilere karşı önyargılıdır
    Bence önyargılı olan iddianame değil, sizsiniz. Ve hatta tüm yazınızdan sizin de "asker" olduğunuz sonucuna rahatlıkla varılabilir. Söyleminiz "bu dava topraklarımıza bereket getirecektir" söyleminin hukukçucasıdır.

    Siz ve sizin gibileri en çok rahatsız eden şey hasmınız olarak kucağınıza bırakılan laik, cumhuriyetçi, vatanını seven, demokrat ve çağdaş insanların aslında hiç birisinin sizin beyninize tıkıştırdıkları, gözlerinizi bağladıkları, vicdanlarınızı körleştirdikleri iftira, hezeyan ve uydurmalarla dolu düşünce ve duygularınızın aksine ne inanca ne İslama hiç de uzak olmadıklarıdır. Bu söylediklerim şimdilik bir üstnot olarak bu köşede kalsın.

    Gazeteniz Zaman' da bu gün yer alan bir haber-yorumda bakın neler var.

    -1963 den bu yana 24 parti kapatıldı
    - AİHM, 'haksız yere kapatıldık' iddiasıyla kendisine başvuran HEP, DEP, ÖZDEP, EMEP, DKP, STP, TBKP ve Sosyalist Parti'yi haklı buldu.
    - Yüklü miktarda tazminata mahkûm olan Türkiye, sadece Refah Partisi davasını kazandı.

    Bu size bir şey ifade ediyor mu acaba?

    Bu günkü sancılarımız AKP' nin bize hediyesidir. 1940 lı yıllardan bu yana uygulanagelen yöntemler, politikalar bu gün gün yüzüne çıkmıştır. Türkiye süratle ABD'nin arzuları doğrultusunda ılımlı bir Evangelist İslam oligarşisine doğru gitmektedir.Cumhuriyet ve Atatürk ilke ve devrimlerini bir kenara bıraktık, İslamiyet dahi tahrif ve tahrip edilmektedir. Okullarınızda Kutsal Kitap Kur'andan önce Hocaefendinin kitapları okutulmaktadır. ( Size bir hatırlatma, Vahhabilik 1800 yıllarda İngilizler tarafından kurulmuştu, birisi de ABD' den bu misyonu üstlenmiş durumda, senaryo aynı senaryo, piyonlar farklı)

    Yerli sermaye kısmen el değiştirmiş ve küresel sermayeye entegre bir yeşil sermayeye dönüşmüştür.

    Milli Eğitim milli olmaktan çıkarılmış durumda.

    Toplumsal uzlaşma aranmadan yangından mal kaçırırcasına çıkartılan yasalar, Devletlerin temel belgesi olan Anayasayı alelade bir yönetmelik düzeyine indirmeler, işsizlere, yoksullara avlanmayı öğretmek yerine köle yapabilmek uğruna ekmeğe-kömüre mahkum etmeler, sanki başka özgürlük sorunu yokmuş gibi tek özgürlüğü türbana indirgeyen, toplumu geren uygulamalar,

    Biraz da siz düşünüp ekleme yapın isterseniz.

    Bütün bunlar aslında devleti bütünüyle ele geçirmek, toplumsal yaşamı değiştirip dönüştürmek için yapılmaktadır. Acı olanı ise bunların İslamiyetin araç olarak kullanılmak suretiyle yapılmasıdır. Elbette yapılabilir. Benim milletim bu kadar aptal olursa.Özgürlüğünü ekmeğe tercih ederse.Gününü geleceğine feda ederse. O gelecek ki çocuklarının hatırlamak bile istemeyecekleri geçmişleri olacaktır.

    AKP' nin laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu o kadar açık ve sarihtir ki bunu görmemek için ya kör olmak yada beyninin yıkanmış olması gerekir.

    Mücadele, iktidarı tümüyle ele geçirmektir.Kendi derin devletini yaratma mücadelesidir. Kendi politikalarını, uhrevi ve dünyevi görüşlerini topluma dayatma mücadelesidir.
    Bu mücadele lumpen-köylü sınıfını egemen kılmaya yöneliktir. Bu ifademiz "seçkinci" bir görüşün eseri değildir, bir gerçeğin ifadesidir. Lumpen-köylü sınıfı oluşumunu RTE açıklıyor.

    " Azınlık tahakkümünü de savunmasınlar. Azınlık derken gayri müslimleri kastetmiyorum. Seçkinci bir grup var ya onları kastediyorum. Onlar halkı ötelemişlerdir
    - Cumhuriyetçiyiz derken cumhuru, halkçıyız derken halkı reddetmişlerdir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil midir?"

    AKP'nin misyonu ve bu söylem "şimdiye kadar 'onlar' iktidardaydı, bundan böyle 'bizler' iktidardayız" düşüncesinin birebir ifadesidir. Bunu da "mağdur" u oynayarak gerçekleştirmekteler.Peki ama bu kapatma davası üzerine bir yandan "bu dava topraklarımıza bereket getirecektir" derken öte yandan kopartılan bu yaygara nedendir? Bırakın kapatsınlar %60 ile iktidara gelin, bir daha kapatsınlar %80' e ulaşın.

    Bu güne kadar tüm ülkeyi saracak biçimde alevi-sünni veya türk-kürt çatışması yaratamayanlar bu kez laik-antilaik çatışmasını yaratabilmişlerdir. Endişe verici olan budur ancak endişemiz kendimiz için değildir. "Bizler", "sizler" için endişe etmekteyiz.


    Yukarıda üst nottaki ifadelerimiz bu yönde değerlendirilmelidir.



    Hukuki NET Güncel Haber

    AKP'ye Kapatma Davası konulu yargıtay kararı ara
    AKP'ye Kapatma Davası konulu hukuk haber
    Konu milo tarafından (21-03-2008 Saat 23:07:32 ) de değiştirilmiştir.

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #102
    Kayıt Tarihi
    Nov 2006
    Nerede
    izmir
    İletiler
    2.371
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Sayın Milo 20:20:42 Yazınız için emeğinize bilginize teşekkür.

    Bugüne kadar yapılan 18 Mart Çanakkale törenlerinde hiç bir siyasetcinin bakanın Başbakanın yapmadığı ama böyle bir Askeri başarının üstünden bile din sömürüsüne dayalı siyasetin 18 Mart 2008 Çanakkale zaferi kutlamalarında bile o günlerde sadece Vatanı ve Bayrağı için mücadele eden Seyit Onbaşı üzerinden bile siyaset yapanların kimler olduğunu bir kezdaha düsünmelerini?

  4. #103
    Kayıt Tarihi
    Jun 2006
    Nerede
    İstanbul / Beyoğlu
    İletiler
    3.411
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Şimdi yazacaklarımı, "Dur Yolcu" forumuna yazdım. Çok içtendi, RTE'nin söylediklerinden sonra yazdıklarım, biraz da öfkelenmiştim. Sağolsun bir arkadaşım dedi ki " burası şehitleri anma forumu, buraya siyaset karıştırmayalım, bu hoşuma gitmiyor." Çok haklıydı...

    Ama bu foruma yazmamda bir sakınca yok sanırım, gerçi bir gazetenin de yazarı o forumda yazdıktan bir gün sonra benzer birşeyler yazdı. Ne güzel aynı düşüncede olan insanlar da varmış dedim.

    Öncelikle Seyit Onbaşı'ya Allah'tan gani gani rahmet dilerim. Eminim imanlı bir insandı. İmanlı olmasaydı da benim için bir şey farketmezdi. Çanakkale'de şehit düşen Yüzbaşı Dimitroyati'nin de ve diğer gayrimüslimlerin de imanlı olduklarına eminim.

    Peki ama RTE'nin bu vurgusu neden? O, şeriattaki tasnifi dünya görüşü olarak aldığından onun için milliyetin bir önemi yoktur, o ümmetçidir. Varsa yoksa Müslümanlar ve Gayrimüslimler... Öyle değil RTE efendi...

    Yemen'de, Balkan'da, Galiçya'da yenilen ordunun askerleri imansız mıydı? Bunu mu demek istiyorsun?

    Elbette Din bizi bize bağlar ve hatta milliyet de... Bunlar yeterli midir efendi? Ortak tarih, ortak bağ, kız/erkek alıp verme, aile kurma, aynı şeylere sevinme ve üzülme, aynı ortak hedefe kenetlenme az şey midir? Tabi bunlar işine gelmez çünkü ULUS' u tanımlar. Türk ulusuyla alıp veremediğiniz nedir sizin?

  5. #104
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Sayın milo;

    Yukarıdaki iletinizde;
    "AKP' nin laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu o kadar açık ve sarihtir ki..." demişsiniz.

    "Sarih" kelimesinin anlamı zaten "açık" olduğundan, bu cümleniz dilbilgisi kuralları açısından sakattır. Yazarken kendinizden geçmeyin lütfen...


    Sayın mehmet emin sezen;

    Bakıyorum da sayın milo'ya ve sayın Harun Gür'e sık sık emeklerinden dolayı teşekkür ediyorsun. Peki onlarınki emek de bizimki emek değil mi? Alınıyorum vallahi... Biz de sizi seviyoruz. Eşitlik ilkesini ihlal etmeyin lütfen..

  6. #105
    Kayıt Tarihi
    Jun 2006
    Nerede
    İstanbul / Beyoğlu
    İletiler
    3.411
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Kııskanaaaanlaaaar çatlasın... :o

  7. #106
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    İletiler
    73
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz siz?

    18 Mart'ta AKP'li (Resmi anlamda da AKP üyesi) birkaç kişi ile yaptığım bir konuşmadan sonra ben artık hiçbir şeyi tartışmamaya karar verdim. Konu aslında Çanakkale Zaferi ile ilgili ama Harun Bey'in yazısını okuyunca ben de buraya yazmaya karar verdim.

    Bu zihniyet Çanakkale Zaferi'nin İLAHİ BİR ZAFER olduğunu söylüyor. Nasıl yani diyorum? Diyorlar ki, Müslüman oldukları için Allah onları korudu, çeşitli mucizelerle korundular düşmandan ve bu savaş öyle kazanıldı...

    Hmmm, diyorum.Peki, Allah sadece Müslüman oldukları için mi yardım etti? Evet diyorlar ama gerçek Müslüman oldukları için, inandıkları için...

    Gene pekiii diyorum, vatan sevgisi,bağımsızlık sevdası,millet aşkı, bunların hiç mi etkisi olmamış? Olmaz olur mu diyorlar ama düşman da seviyor vatanını, milletini ama Müslüman olmadıkları için Allah onlara yardım etmedi.

    Uzunca bir pekiii daha çektikten sonra, iki Müslüman ülke savaştığı zaman Allah nasıl karar veriyor hangisine yardım edeceğine, kura mı çekiyor? O nasıl soru öyle,dalga mı geçiyorsun diyorlar...

    Zındık ilan edilmeden başka bir soruya geçiyorum,Uhud Svaşı'nı kimler, neden yaptı biliyor musunuz? Cevap hemen geliyor, Müslümanlar Müslümanlığı yaymak için tabii ki...

    Hah diyorum,peki neden Allah bu savaşta Müslümanlara yardım etmemiş? Nasıl yani diyorlar?

    Uhud Savaşı, Müslümanların yenilgisi ile sonuçlanmış ya diyorum, neden Allah yardım etmemiş, hem de Müslümanlığı yaymak gibi kutsal bir amaçları olduğu halde?..

    El cevap;

    "Allah bilir, biz nereden bilelim..."


    Artık ben bu ülkede hiçbir şeyi tartışmıyorummmmmm...

  8. #107
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    mersin /
    İletiler
    137
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Alıntı Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Elbette Din bizi bize bağlar ve hatta milliyet de... Bunlar yeterli midir efendi? Ortak tarih, ortak bağ, kız/erkek alıp verme, aile kurma, aynı şeylere sevinme ve üzülme, aynı ortak hedefe kenetlenme az şey midir? Tabi bunlar işine gelmez çünkü ULUS' u tanımlar. Türk ulusuyla alıp veremediğiniz nedir sizin?
    Çok haklısınız Harun bey.
    Ümmetçiliğin bağlayıcı unsur olmadığının en basit ve çarpıcı örneği osmanlı değilmidir.
    İslam ülkerinin hepsi birbirini yiyor. Bu nasıl bir bağlayıcı unsurdur ki, Mezhepleri arasındaki çatışmalarda dökülen kanlar neredeyse deryalar oluşturacak.
    Dinini özgürce yaşamanın temelinde; sağlam,güçlü,basiretli,hür bir devletde yaşamak yatmıyormu. Böyle vasıflara sahip bir devletin oluşabilmesi içinde kusura bakmayın kimse bana ümmetçiliği savunmasın. tarihteki örneklerinden sadece benim bildiklerimi( eminim çok az bir kısmıdır) yazsam burdan kudüse yol olur
    Sayılan niteliklere sahip bir devletin, bekasının sağlanmasının yolunu, önderimiz çok güzel bir şekilde anlatmışken, bunun uygulamalı örneğinide koca bir kurtuluş destanı olarak yazmışken, sorarım size daha ne ararsınız.

  9. #108
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    İletiler
    73
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Zaten bu işler böyledir, "arkası" kuvvetli olana arka çıkmak kolaydır.
    Demişsiniz Abbas Bey,siz liberaller için böyledir lafımız olmaz ama bakın biz ulusalcılar için nasılmış?..

    Cumhuriyetten, Cumhuriyet'in kazanımlarından, Atatürk'ten, ilke ve devrimlerinden, ulustan, ulus devletten, antiemperyalizmden, laiklikten, araç olan değil amaç olan demokrasiden yana olana arka çıkmak; karşı olanla mücadele etmek kolay değil oldukça zordur ama biz ulusalcılar zoru severiz, kolayına kaçmayız...

  10. #109
    Kayıt Tarihi
    Nov 2007
    Nerede
    Antalya
    İletiler
    37
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Durumu ne kadar büyütmüşsünüz saygıdeğer üyeler...Olayı Kurtuluş Savaşı moduna sokmuşsunuz...Durumu bilmesem sonumuz ne olur acaba diye düşünmeye başlayacağım...Sıradan bir yargı-yasama çatışmasını bu kadar büyütmek doğru değil...Her iki tarafında hedef gösterdiği kesim bahsettiğiniz kenetlenmeye aday insanlar!yani biz,siz,onlar...Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes...
    Üniversite öğrencisi olarak benim hayat hakkımı sadece egolarını tatmin etmek için tehlikeye sokan herkese söylüyorum eğer bana bişey olursa hepiniz sorumlusunuz...
    Kafası pek çalışmayan yüzlerce insanın arasından bir tanesini bile azmettirmek için yazdıklarınız yeter de artar bile...
    Burada kapatılması söz konusu olan parti 16,5 milyon seçmeni olan bir parti..Eminim hepiniz kapatılısa da hiçbirşeyin değişmeyeceğini biliyorsunuz.Bildiğiniz halde din alimlerinin bile kafasının çalışmadığı konular hakkında yorum yapıp o 16.5 milyonu geriye kalan milyonlara düşman ediyorsunuz.
    Bırakın insanlar neye nasıl inanıyorlarsa öyle kalsınlar...İnandığı hiçbirşey doğru olmasa bile sadece o inandığı için saygı göstermek bu kadar zor mu?
    Laikliği gayrimüslimlik olarak gören bir insana laikliğin bu ülke için gerekli bi kavram olduğunu anlatamazsınız...Laik olan bi insana da türbanı gerekli gören bir kız türbanın kendisi için gerekli olduğunu anlatamaz..
    Türbanın neden takıldığını ve ne anlama geldiğini bilmiyorum o konuda yorum yapamam..Ama laikliğin neden varolduğunu ve ne anlama geldiğini biliyorum ayrıca laikliğin sizin bildiğiniz gibi bi kavram olmadığını da biliyorum...En azından bu kadar sert bi kavram olmadığını biliyorum..
    İki boyutu vardı birincisi din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması diğeri devletin HER dine eşit uzaklıkta olması..Bu iki boyutta herhangi bir dini simgenin üniversitelere girmesine engel değil...
    İlk yanlışı AKP'nin hukukçuları yaptı belli ölçüde buna MHP'nin hukukçularını dahil edebiliriz..Bu iki hukuk grubunun bir tanesi türbana kafayı taktığı için bir tanesi de 301'e kafayı taktığı için inanılmaz hatalar yaptı..
    İnsanların serbest iradeleri ile giydikleri kıyafetlerini sanki herhangi bi kurumda çalışacak personelin giyeceği tek tip kıyafetmiş gibi düzenlemeye kalktılar.Kanunla kıyafet düzenlemek isteyecek kadar ileriye(yada geriye) gittiler.Olması gereken türbanın DEĞİL sadece dini simgelerin eğitim hakkına engel olmayacağı bir düzenlemeydi..Yapamadılar...O zamn belki türbanlı kızlar böyle hedef haline gelmezdi..
    Diğer sözüm yargıya;Birisi bana izah etsin bir belediye başkanının isminin Anayasa mahkemesinde ne işi var..Bu isimler bölgedeki savcıların,bölge idare mahkemelerinin eğer onlar yapamazsa Danıştayın muhattabı olmuyor muydu?
    Duyarsız kalındıça birikti biriktikçe de harekete geçen Yargıtay Başsavcısı hedef haline geldi...
    Yani herkes kendi gibi düşünen veya yaşayan insanları hedef tahtası yaptı..Şimdi iki örnek vereceğim;
    1-Siz burda din şudur budur diye tartışırsanız;Türban takmayan kızları ve rahat yaşamayı tercih etmiş herkesi hedef haline getirirsiniz..Din budur diyen birisi mutlaka çıkar..
    2-Ölüm Allahın emri derseniz de;Mutlaka ben senin gibi düşünen birilerini öldüreyim de görsün bakalım kimin emriymiş diyen birileri çıkar..
    -Bu forumda genel olarak ilk örneğime yakın görüşte üyeler var.Ve aynen dediğim gibi dini tartışıyorlar..Her ne kadar laiklik-türban-kapatma konularında sizler gibi düşünmesem de öyle düşündüğümü hatta daha da fazlasını düşündüğümü zannettiren bir yaşam tarzım var..Sizden ricam olayları ve dini tartışacağınıza normları tartışın ve beni hedef yapmayın...

  11. #110
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: AKP'ye Kapatma Davası

    Sayın bihaber;

    "Cumhuriyetten, Cumhuriyet'in kazanımlarından, Atatürk'ten, ilke ve devrimlerinden, ulustan, ulus devletten, antiemperyalizmden, laiklikten, araç olan değil amaç olan demokrasiden yana olana arka çıkmak.."

    demişsiniz ve sanki bizim bunlarla bir problemimiz varmış gibi algılamışsınız.

    Vallahi benim bunlarla bir problemim yok. Bunlar bizim de kabul ettiğimiz şeyler. Benim problemim bunları yasakçılığın, baskıcılığın aracı olarak kullananlarla.. Benin Atatürk'le ne problemim olabilir? Benim problemim Atatürk'le değil, "Atatürkçü"lerle.. Atatürk'ü çağdaşlıktan koparıp, kendi dar dünyalarının önderi gibi gösterenlerle..

    Saygılar.

+ Konuyu Yanıtla
11 / 18 Sayfa İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. AKP'ye 2. kapatma davası (mı)
    Ankara kulisleri yine bomba bir iddiayla çalkalanıyor. Taraf muhabiri Baransu'nun aldığı duyum ortalığı karıştıracak. AK Parti'ye bu Cuma kapatma...
    Yazan: çoban Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 4
    Son İleti: 19-03-2010, 00:31:54
  2. DTP'ye kapatma davası açıldı
    Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, DTP hakkında kapatma davası açtı. Son günlerdeki eylem ve sözleri nedeniyle tartışılan DTP hakkında...
    Yazan: Harun Gür Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 41
    Son İleti: 19-01-2010, 21:20:33
  3. Kapatma davası
    sayın forum yöneticileri ve üyeleri öncelikle ben ne akp liyim nede diğer bir partili sade bir vatandaş olarak merak ettiğim soruları cevaplamanız...
    Yazan: burhan44 Forum: Anayasa Hukuku
    Yanıt: 7
    Son İleti: 02-04-2009, 19:38:55
  4. Şirket Kapatma
    1999 yılından itibaren gayri faal olan % 50 hissesi bana ait bir şirketim var.Şirketi tasfiye etmek istiyorum ortak tasfiye kararını imzalamıyor bu...
    Yazan: Y.Ziya Özcan Forum: Ticaret Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 26-02-2009, 10:03:50
  5. Ak Partiye Kapatma Davası Dilekçesi
    İşçi Partisi, AKP’nin devlete karşı işlenen suçların odağı haline geldiğini ileri sürerek, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na kapatma davası açması...
    Yazan: commodore1tr Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 15
    Son İleti: 06-04-2007, 23:58:42

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.